גלריית אירועים

אירועי מכבי העולמי

משה לא אוהב " אוכל של קייטרינג " באירועים שלו, הכל אבל הכל צריך להתבשל במקום באותו הרגע. הרעננות, הטריות , שאון העבודה, הסכינים הקוצצות, ריח הצלייה, האש מהטאבון, שיח טבחים, הוא רוצה לראות מטבח עובד, חי ונושם, וברגע שזה מתחיל, האורחים לא יודעים את נפשם, מטיילים בין מטבחים, מקבלים מתכון מן האופים, מתבוננים בסקרנות במבשלים, מצויים בסחרחורת של טעמים, המזון מחליף צורה, מחומרי גלם גולמיים מתעצבת לה מנה ועוד מנה ועוד מנה. פשוט חוויה אדירה.

נגישות