מסעות קולינריים

לונדון

הרבה ביקורים כבר עשינו בלונדון אבל זה היה ביקור מיוחד. אוכל ואוכל בלבד.

נסענו אליה חמישה גברים כולם רעבים, פסלנו כבר לפני עשרות מסעדות, בחרנו שוב ופסלנו שוב, עד שבנינו הרכב מדוייק. לא היה זמן לבזבז, בנסיעה כזאת צריך משמעת. כל בוקר נפתח במאפייה אחרת, שיטוט באחד ממתחמי האוכל רחוב שבדיוק מתחילים להתעורר, צהריים במסעדות שלא השגנו להם מקום בערב, אחר צהריים חטפנו משהו כדי להחזיק מעמד ובערב, לבושים היטב היינו חוצים את העיר למסעדות שמסביבם נבנה הכל. במשך כל היום לא הפסקנו לחטוף, כל רגע מישהו רואה משהו והנה כולם כבר מחזיקים ביד מנה וטועמים. דים סאם אלוהי התערבב למטבח הודי חדש, שהפך לטרטוריה איטלקית, ששינתה פניה לאוכל פרואני, שהפך דיינר בריטי ומשם למסעדת שף ללא גבולות , ככה נראה שם כל יום. חמישה ימים שרדנו את התופת הזאת וחזרנו בדיוק כמו שיצאנו ועוד קצת, קצת יותר שמנים, קצת יותר שמחים וקצת יותר מבולבלים.

נגישות