מסעות קולינריים

מרקה

14 יום חיינו בחווה של סרג'יו ופאולינה, בגבעות של מרקה שיורדות לים האדריאטי.

סרג'יו מגדל ומשמר זנים עתיקים של עגבניות, במשק שלהם גדלים ירקות עונתיים ומכל הסביבה באים להתייעץ איתו בגידול אורגני , פאולינה קוטפת כל מה שיש בשדה בעונה בלבד ומזה מתקינה מנות פשוטות ומופלאות. כל בוקר נפגשים עם מגדל הבקר ולוקחים ממנו חלב ואיזה ריקוטה טרייה.

זהו בישול מוגבל, ארבעה חמישה ירקות בעונתם, שמן זית, קמח , גבינה טרייה יין פשוט וטרי שהם מכינים וזהו, ובכל זאת מה שקורה במטבח הצנוע הזה, ובשולחן האוכל הזה זוהי הקולינריה הגדולה ביותר שאדם יכול לפגוש בחייו, טריות, חומר גלם מושלם ידע עתיק וידיים אוהבות.

עדיין עולים דמעות כשנזכרים בטעם של העגבניות הצהובות מהשדה של סרג'יו.

נגישות